Hvad er tankefeltterapi - og hvad kan det gøre for dig?

Tankefeltterapi er en energipsykologisk metode, der bygger på veldokumenteret viden, dvs. på forskning og videnskabelige undersøgelser. Det er et af nutidens og fremtidens mest effektive værktøjer til at opnå enkle, hurtige, smertefri og bivirkningsfri løsninger på en uendelig variation af følelsesmæssige, fysiske og psykiske ubalancer.
 
Tankefeltterapi egner sig både til professionel behandling hos en psykoterapeut og kan også med stor fordel læres af enhver til selvbehandling, da metoden er meget enkel.
 
Du kan lære meget mere i min instruktionsdvd, som er en del af Det er dit liv – pakken og i Vægttabs – pakken.

Det foregår ved, at der bankes let med en finger på bestemte punkter i dit ansigt, på kroppen og hånden i en bestemt rækkefølge, mens du koncentrerer dig om det problem, du ønsker løst. Nogle kalder det følelsesmæssig akupunktur uden brug af nåle.

Man kan kort sige, at tankefeltterapi beroliger frygtcentret i din hjerne, og det påvirker, hvilke hormonstoffer, der bliver frigivet i blodet. Før behandlingen er der typisk en overvægt af stresshormon som adrenalin og kortisol i blodbanen. Efter behandlingen erstattes disse hormoner af bl.a. oxytocin og endorfin i blodet, de er kroppens smertedæmpere samt velvære- og afslapningshormoner.

 

Det betyder at du føler dig afslappet og får nye ideer til hvordan du kan tackle dit problem. I mange tilfælde forsvinder dit problem ganske enkelt, idet du får løst din indre konflikt/frygt/overbevisning/fastlåshed. Du vil blive guidet under hele forløbet og vil hurtigt mærke en forskel. Tankefeltterapi stræber mod at opnå en rolig, fredfyldt og let tilstand, hvilket giver dig muligheden for at være i harmoni med sig selv og sine omgivelser.

Tankefeltterapien er desuden kendt for at kunne afhjælpe et væld af andre ubehagelige tilstande som bl.a.:

  • Fobier
  • Eksamensangst
  • Tandlægeskræk
  • Flyskræk
  • Traumer
  • Stress
  • Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD)

samt til mange andre situationer.
 

Læs mere om behandlings pakkerne >>