Foredrag og workshop

Hvis I ønsker en tema dag eller aften, kommer jeg gerne og inspirerer jer med et foredrag eller en workshop. Emnet bestemmer I, lad os få en snak over telefonen om hvad jeres behov er.

Birgitte van der Burg, proceskonsulent

" At være til foredrag med Merete, er en berigende oplevelse. Merete fængsler en med hendes varme, venlige og imødekommende personlighed, hendes interesse og viden om emnet samt hendes mod til respektfyldt at dele af personlige erfaringer, så man som tilhører oplever genkendelighed og forståelse."

Dorte Axen, Psykoterapeut MPF

"At deltage i Meretes workshop om Tankefeltterapi, var for mig meget udbytterigt. Merete er særdeles god til at formidle sin viden om TFT på en pædagogisk og letforståelig måde for tilhørerne.

Der var indlagt opgaver i workshoppen og netop gennem disse opgaver fik vi hver især afprøvet, hvordan TFT praktiseres. Vi havde mulighed for at få råd og vejledning til udførelsen af øvelserne, ligesom vi efterfølgende kunne stille uddybende spørgsmål.

Merete har en stor viden om TFT, og hun formidler denne viden på en meget respektfuld måde over for tilhørerne, derudover er hun et meget engageret, varmt og imødekommende menneske, som det er givtigt at være sammen med.

Jeg deltog i workshoppen sammen med min datter, og det var dejligt at være fælles om denne gode oplevelse."

RING TIL MIG PÅ

26561710