Kamilla på 29 om traumatiske oplevelser

Kamilla blev akut livstruende syg i sin ryg, da hun kun var 15 år gammel. I forbindelse med sin nu kroniske sygdom har hun oplevet mange forskellige slags traumatiske ting med personale på sygehuse og i en privat klinik, hvor hun var i behandling. Der i blandt et seksuelt overgreb fra en behandler, hvilket hun aldrig har kunne fortælle nogen om. Det ligger flere år tilbage, men det styrer hendes liv og hun ønsker at få gjort op med fortiden. Hun føler at hun bliver berøvet sin fremtid og hun tør ikke tro på sin drøm om at stifte familie.

Kamilla beslutter sig i løbet af forløbet i klinikken, til at politi anmelde ham, som har lavet et overgreb på hende, da hun faktuelt ved, at en anden kvinde har lignende oplevelser med ham. Hun har fået sin handlekraft tilbage og kan nu se episoderne med andre øjne, og uden at blive fysisk påvirket af det i nutiden.

Hun siger:” Forløbet har været en positiv oplevelse. Merete skaber en tryg og tillidsfuld atmosfære, hvor man hurtigt får åbnet op for sit liv, så man går derfra med et nyt perspektiv på begivenheder i sit liv. ”