Henrik 22 år om eksamensangst

"Til hverdag går jeg på en uddannelse, hvor der er mange udprøvninger på adskillige områder indenfor et bredt pensum. Generelt er jeg nervøs, hver gang jeg skal præstere eller bedømmes. Denne nervøsitet fremprovokerede derfor en eksamensangst, som fulgte mig morgen, middag og aften, endda lang tid før eksamensperioderne begyndte.

Behandling hos Merete gjorde med det samme en forskel i min hverdag. Hun er meget grundig, venlig, og god til at få hendes klienter til at føle sig i trygge hænder. Samtidig har hun en særligt god evne til at bearbejde alt det personlige ubehag fra flere forskellige vinkler.

For mit vedkommende resulterede terapiforløbet i, at jeg ganske ubevidst bedre kunne slippe den irrationelle følelse, som hver eneste dag var en psykisk belastning for min krop og sind. I dag føler jeg mig mere afslappet når jeg skal præstere, og derfor kan jeg bedre håndtere eksamenspresset.

Jeg vil både anbefale Merete varmt til andre, men også anerkende tankefeltterapi som en god behandlingsform til fysisk og psykisk ubehag."

   - Henrik  

Til behandlingsmuligheder>>