Lisa på 40 år om overvægt

Før forløbet

Vægttab

Efter forløbet

Vægttab efter overvægt

Lisa er gift og har en søn. Hun arbejder som sygeplejerske. Hun og en kollega henvendte sig sammen i klinikken, for at få hjælp til at kunne lave et varigt vægttab.

Lisa har gået i et helt års forløb i klinikken for at tabe sig. Hun har været overvægtig hele sig liv, har fået talrige fiaskoer efter fejlslagne slankekure. Hun formåede at tabe sig 22 kg, måler nu 59 cm mindre fordelt over 5 punkter på kroppen, foruden alle de andre ting hun fik med:

 Hvordan havde du det før forløbet?

Fyldt med undskyldninger for ikke at kunne tage mig sammen til motion, vægttab og at tage mig af mig selv.

Overbevist om at hygge var relateret til usund kost.

Lavt selvværd -> dunkede mig selv i hovedet mange gange, fokuserede meget på det jeg ikke kunne, eller det som jeg ikke troede, at jeg kunne.

Mange negative tanker om mig, manglede troen på mig, tvivlede på mig selv.

Mange tanker om og bekymringer om, hvad folk tænker om mig, og levede jeg nu op til deres forventninger. Var jeg god nok?

Undgik gerne socialt arrangementer, for så var jeg fri for at tænke på andres mening om mig, og hvad jeg nu skulle have på af tøj for at kunne gemme mig mest muligt.

Følte jeg gik inde i en osteklokke.

 

Hvad har været det bedste ved forløbet?

Har fået et redskab vha. TFT til at håndtere hverdagens udfordringer.

Taget mit liv op til vurdering -> fundet mig selv og fundet ud af at også nogle gange sætte mig selv og mine behov først.

At lære at kende mig selv igen.

Fundet ud af, hvad min krop egentlig er i stand til

Fået mere struktur og fokus på mit liv, og hvad jeg vil med mit liv.

 

Hvordan har du det nu?

Føler mig i balance, hviler i mig selv.

Har kontrol over mit liv.

Tilfredshed.

Overskud, energi.

Glæde ved det jeg ser i spejlet.

Løbetræner 3 gange om ugen, og sætter nye mål

 

Hvad kan du nu, som du ikke kunne før?

Holde fokus, være målrettet

Anvende TFT i hverdagen.

Jeg har indfriet min store drøm og fik modet og fysikken til at gennemføre en halvmaraton

 

Hvad er det vigtigste du har lært?

At anvende TFT.

At holde af mig selv, som den person jeg er.

At stole på mig selv.  

At tillade mig selv at være glad

Opfølgning 3 måneder efter afsluttet forløb

Som opfølgning på mit fantastiske forløb hos dig, kan jeg meddele det stadig går godt. Jeg er ret så sikker på, jeg har fat i den lange ende med mit liv! Det er stadig under kontrol – og jeg tror virkelig det fortsætter….!!
Jeg har tabt mig yderligere, anvender stadig TFT i min dagligdag. Mest i situationer, hvor jeg oplever at være presset og ifm. mine løb, som jo stadig holdes ved lige, og nye mål stadig sættes. Der er ikke en løbetur, hvor jeg ikke har min indre dialog og hvor jeg ikke anvender TFT. Løber min. X 3 ugentligt.
Jeg faster stadig x 2 ugentligt, dog kan der være få uger hvor jeg har nøjes med faste x 1 ugentligt, men jeg nyder stadig at faste. Jeg har været lidt for flittig med at veje mig, så for en tid har jeg pakket vægten væk. Og har det ok med det! Hvornår jeg tager den frem, ved jeg endnu ikke, men jeg vil ikke lade mig styre af den, men i stedet mærke hvordan jeg har det, hvordan jeg ser mig i spejlet og også mærke efter hvordan mit tøj sidder. Og det går ganske godt! Jeg har det godt! Jeg har kontrol over mit liv!
 

Opfølgning 1 år efter afsluttet forløb

Lisa har nu tabt yderligere 3,5 kg på egen hånd, hun har det rigtig godt med sin vægt, sig selv og alle de positive forandringer som denne rejse har givet hende. Hun bruger tankefeltterapi i sin hverdag når der er noget hun har brug for hjælp til og nyder at det virker, når hun behandler sig selv for de udfordringer livet byder på.